Korábban én az örök elégedetlen emberek csoportjába tartoztam, akinek soha, semmi nem volt elég jó, még magam sem. Folyton csak többet, csak mást akartam, mint amit már elértem és sosem éreztem boldognak magam, csak röpke pillanatokra, míg egyszer csak rájöttem a boldogságot belül kell keressem. Ez az út és a Mesterem hozzásegített, hogy megtaláljam a boldogságot, ami már soha sem szűnik meg számomra!
— ESZTER, CÉGTULAJDONOS, GÖDÖLLŐ

Valami mindig hiányzott az életemből. Ezt a valamit hosszasan kerestem is, mindenféle módokon és helyeken. Szerintem legalább száz spirituális könyvem van otthon.. Éreztem, hogy ilyen irányban kell próbálkozni, de egyedül nem sokra mentem az egésszel. Aztán megtaláltam ezt az iskolát. Olyan érzés, mintha hazaértem volna egy hosszú út után. Már nincs bennem az a furcsa hiányérzet. Tudom mit akarok, a meditáció és a tanítások révén pedig azt is, hogy ezt hogyan valósítsam meg. Annál is inkább, hiszen a meditáció pont arról szól, hogy hogyan kerüljünk egyensúlyba és legyünk sikeresek az élet különböző területein. De a legjobb az egészben az, hogy az élet egy nagy, vidám kaland lett.
— JUTKA, 4 GYEREKES ANYUKA ÉS IT PROJECT VEZETŐ, BUDAPEST

Középiskolás vagyok és nemrég kezdtem meditálni ebben az iskolában. A meditáció nekem nagyon sokat segít a koncentrációm fejlesztésében, így jobb eredményeket tudok elérni. Ennek ellenére sohasem stresszelek a jegyeimen. Minden nap legalább egy órát utazok tömegközlekedéssel és gyakran már nem is fáraszt le a kora reggeli tömeg a buszon. Ezek a változások nagyon kellemes közérzetet hoznak a mindennapjaimba.
— MIKLÓS, TANULÓ, SZENTENDRE

A meditáció számomra: erő, egyensúly, éberség, a fókuszált ámde mégis relaxált jelenlét gyakorlása. Ugyanezkre a képességekre van szükségem a civil életemben is, amikor ott haladok előre a céljaim felé. Ezért számomra a napi rendszerességű meditáció egy edzőterem, egy gyakorló pálya, ami a hétköznapi kihívásokra és csatákra készít fel. Ezek által - akár győzök akár vesztek - mindig magasabbra jutok.
— GYÖRGY, ÜZLETI TANÁCSADÓ, BUDAKALÁSZ

Közösséget s tanítót kerestem, ahol úgy haladhatok az utamon előre, hogy mindig tudom mi számomra a legjobb következő cél, amiért cselekedhetek. Amikor találkoztam a társaimmal ebben az iskolában rájöttem, hogy általuk ennél sokkal többet találtam, s az életem olyan területei is fényt kaptak, amelyek eddig el voltak rejtve előlem, s kizártam őket a tudatos figyelmem fókuszából. A rendszeres meditáció, s harcművészet gyakorlása által erőt nyertem,hogy magamba tekinthessek, s ezáltal átléphessek a blokkjaimon, úton a siker, és a boldogság felé vezető ösvényemen, hogy kiteljesedhessek a fény, és a szeretet útján.
— GERGELY, MÉRNÖK, BUDAPEST