Misztikus búvárkodás

Misztikus búvárkodásA „Mystic Scuba” 2010-ben született meg Vanessa Vitri tollából. Vanessa egy olyan búvár, akinek már búvár pályafutása elején megadatott a lehetőség, hogy olyan dolgokat lásson, tapasztaljon meg, amit nagyon sok búvár egész életében nem tud. Ezek a tapasztalatok természetesen helyfüggőek is, de nem mindenki képes ezekre a tapasztalásokra, még akkor sem, ha ugyanott és ugyanabban az időben merül. Vanessa története nem véletlenül vezette az amerikai bestseller listát 2011-ben. Ő egy olyan fiatal életvidám amerikai lány volt, aki „csak” búvárkodni szeretett volna. Mint minden kezdő, de már némi tapasztalattal rendelkező búvár, ő is beleesett a „sérthetetlenség” hibájába. Úgy gondolta, elég tapasztalt az egyedüli merüléshez. Egy napon a természet megmutatta hatalmát és az emberi lét sebezhetőségét. Addig járt a „korsó a kútra”…

Vanessa szerencséjére megtapasztalhatta a mindenség másik arcát is: a könyörületes tanítást. Kapott még egy esélyt egy hawaii búvároktató képében, aki megmentette, majd gyökerestől felforgatta ennek a fiatal egyetemistának az életét. Megtanította és megmutatta neki a búvárkodás ezer arcát, a természet erejét és határtalan gyönyörűségét.

Ez a könyv nem egyszerűen „csak” a búvárkodásról szól, nem csak a búvároknak! Történetei, tanításai napjainkban ép úgy megállják a helyüket, mint akár évezredekkel korábban, amikor még az embernek nem adatott meg a búvárkodás technikai lehetősége.

Ár: 3590 Ft

MEGVESZEM!